ENVIEU LES VOSTRES PARTICIPACIONS A: tumateix.llibres@gmail.com

FINAL JOC SANT JORDI 2014

Primer de tot agrair-vos la vostra participació. No esperava que sortissin tants assassinats animals, però al final també hi ha hagut una mica de tot i ha estat divertit, com sempre.
Normalment reparteixo 100 números i el guanyador surt de la coincidència dels dos últims amb algun sorteig de l'ONCE o similar, però aquest cop era una mica difícil quadrar el repartiment amb el número de participants i donat que aquest joc no era d'endevinar res sinó de ser creatiu, he decidit que...
L'audiència decidirà qui ha de guanyar. Com? com? Doncs al lateral dels Jocs de Lletres hi haurà una enquesta amb el nom de tots els microcontes (si me n'he deixat algun digueu-ho JA). Podeu votar el que us agradi més fins al dia 27 d'Abril (2014 és clar) i no hi haurà un sol guanyador. NO?!! No, n'hi haurà dos.
El conte (participant) que quedi primer guanyarà el lot de 3 llibres que ja us vaig comentar.
El conte (participant) que quedi segon guanyarà aquest altre lot de 2 llibres. Un d'aquests és el primer llibre de Marta Sempere (Fanal Blau) "Fils de Vidre". Un llibre de poesia ple d'emocions i sentiments, una porta oberta a les sensacions més íntimes.
"Si per la nit t'acostes,
apropes els llavis
i m'esvalotes la son
em posaré a jugar com una nina
entusiasmada
fins que no demanis prou."
Gràcies a les editorials i a la Marta, que m'heu ofert aquests llibres per poder-los regalar i passar una bona estona jugant a crear. Gràcies a tots els que heu participat per voler jugar amb mi. 
Si teniu algun dubte m'ho feu saber. He tornat a posar la verificació de paraules als comentaris per què últimament he rebut molts "anònims" estranys que no surten als comentaris però si al meu correu. Sento les molèsties.
I ara... TOTHOM A VOTAR!!!

8 comentaris:

Elfreelang ha dit...

Només podem votar-ne un?

jomateixa ha dit...

sí, és que no sabia quantes opcions deixava votar si posava més d'un i per no liar la cosa només es pot votar a un conte.

Elfreelang ha dit...

ok ja ho he fet, és molt dur triar-ne nomes un!

sa lluna ha dit...

Fet!!

Aferradetes i bona nit!

Gerònima ha dit...

Ale!!! a mi me n'agraden molts!!!

Assumpta ha dit...

Mira!! He vist això al Twitter i he pensat en la teva xiqueta .-)

https://pbs.twimg.com/media/Bl6MHOhIcAA51o8.jpg

Bea ha dit...

Ara me'ls llegeixo tots i votaré

jomateixa ha dit...

molt xules!
li han agradat molt, gràcies.