ENVIEU LES VOSTRES PARTICIPACIONS A: tumateix.llibres@gmail.com

JOC DE ST. JORDI 2017

Com estaré molt enfeinada el mes que ve, avanço el joc de Sant Jordi i ho faig amb microrelats, és clar!
Podeu llegir els relats d'anys anteriors, però no podeu copiar! Els que aneu enviant també els aniré posant a la pàgina dels JOCS DE LLETRES.BASES:
  • Han de tenir un màxim de 50 paraules (el, la, i, en... també compten... l', m'...compta junt amb la paraula que vagi). 
  • La temàtica serà gènere fantàstic i ciència ficció.
  • El microrelat haurà d'incloure obligatòriament un mínim de tres d'aquestes paraules, o derivats: Rosa, animal, butxaca, llibre, mitjó, calendari.
  • Cada participant podrà enviar un màxim de dos microrelats (envieu també el títol).
Podeu fer comentaris, però no hi poseu els microrelats. Els heu d'enviar a: 
tumateix.llibres@gmail.com.
Teniu fins al 26 de Març. Després faré el repartiment de números pel sorteig (dos microrelats, dos noms pel repartiment de números...).

EL PREMI: BESTIARI.

12 Relats amb 12 il·lustracions fetes per Txell Ozcariz i Bernat Gómez.
12 autors. Coordinat per Alicia Gili, hi participen també: Sergi G. Oset, Ferran Armengol, Hugo Camacho, Edgar Cotes, Sergi Álvarez, Toni Mora, Sílvia Romero, Mercè Bagaria, Ignacio J. borraz, Sònia Boj, i Ramona Solé (o sigui jomateixa). Amb pròleg de Jordi de Manuel.
12 éssers mitològics catalans. Bruixes, gegans, éssers màgics,... i 12 estils molt diferents per explicar històries de manera especial que han situat aquests éssers a l'edat mitjana, a l'actualitat, al futur, o dins del món dels videojocs!
Fantasia, ciència ficció i molta imaginació. Surt a la venda el 13 de Març, i llavors us en donaré més detalls.

Com sempre, començo jo amb el meu MICRORELAT:

L’extraterrestre tenia aspecte humà, però quan es va treure els mitjons  tots esperàvem que tingués peus d’animal o planta. No va ser així, només els duia plens de pètals d’alguna flor semblant a la rosa. Els viatges estel·lars són llargs i això alleugeria el cansament, segons ens va fer entendre.


Ara us toca a vosaltres!