ENVIEU LES VOSTRES PARTICIPACIONS A: tumateix.llibres@gmail.com

JOC ESTIU 2010

L'ESTIU... Ja fa dies que em costa concentrar-me en cap lectura, suposo que començo a tenir síndrome estiuenc: la gent fa vacances (jo, qui sap quan les faré), el cole s'ha acabat (com ens organitzarem?)... Sempre em passa, son uns dies de traspàs, de nervis mal continguts, després ja em torno a posar a lloc.Així que per tal de no deixar el bloc amb decadència he pensat... Fem una auca?
He de dir que no en sóc cap experta, però sempre m'han agradat. Així que he buscat una mica d'informació: L'auca de les Auques i he pensat que en podríem fer una entre tots. El tema podria ser ELS LLIBRES I ELS BLOCS.
No anirà seguida per què pot ser que no passi cada dia el que m'aneu enviant, així que comenceu i acabeu (no se si m'explico?). Pot ser que no arribem als quartets indicats o que ens passem, és igual, el cas és que ens ho passem bé. Si teniu algun dubte pregunteu.
Envieu la vostra participació a tumateix.llibres@gmail.com. Si hi voleu posar una imatge (pot ser un dibuix o qualsevol imatge trobada), la podeu enviar també o ho publiqueu al vostre bloc. Jo les aniré publicant a JOCS DE LLETRES. Només podeu participar-hi un cop, per no fer-ho massa llarg. Teniu temps fins al 18 d'Agost. Perquè aquest dia? Ah....
Les meves col·laboradores em pregunten si també hi ha premi... Bé, si... Alguna cosa hi haurà, però encara no se què. Així que de moment hi posem PREMI SORPRESA.
Si en voleu llegir unes quantes per anar familiaritzant-vos: aquí