ENVIEU LES VOSTRES PARTICIPACIONS A: tumateix.llibres@gmail.com

JOC DE LLETRES DE NADAL 2009

Jaume Cabre en "El sentit de la ficció" diu: "Un lector, crec jo, és un escriptor en potència; però no ho és necessàriament..."
Per Sant Jordi ja vareu poder participar en el joc que vaig fer. Aquest cop serà més de tipus creatiu, així hi podrà participar més gent. Us proposo fer un MICROCONTE.
Condicions del concurs:

  1. Ha de tenir un màxim de 50 paraules.
  2. Pot ser de qualsevol temàtica, però NO ha de tenir res a veure amb el Nadal.
  3. Ha de contenir una o més d'aquestes paraules:
  • Cossetà/nia: Individu d'un poble ibèric preromà, centrat al camp de Tarragona, fins al coll de Balaguer.
  • Fonoll: fenc, herba, farratge.
  • Pagès/esa: Home de camp. El qui es dedica al conreu de la Terra.
  • Lluna: Satel·lit de la Terra.
  • Escriptor/a: Persona que escriu llibres i que es dedica a la composició literària. Alguns dels quals són tant amables de regalar-nos llibres signats...
Com ja haureu endevinat, aquests noms tenen a veure amb les editorials que ens ofereixen els llibres que seran el PREMI: Cossetània edicions, pagès editors, Editorial Fonoll, La Lluna en un Cove. I també als escriptors que ens han signat un llibre seu pel concurs, que "de moment" són: Jesús M. Tibau, Núria Martí i Abel Cutillas. Segons els llibres que tinguem (que encara em van arribant) hi haurà un o més premiats...
L'heu d'enviar a: tumateix.llibres@gmail.com, juntament amb el vostre nom i l'adreça postal i si teniu un bloc, també l'adreça del bloc. Teniu de plaç per enviar-ho fins al 15 de Desembre.